donderdag 26 mei 2011

Familieshoot ; de Fam. Van H. en de Fam. V

De familie van H. waren ' oude ' bekenden. Met de broers Joep en Joost heb ik ongeveer twee jaar geleden een geweldige leuke fotoshoot gehad in het Polmanstadion in Almelo.
Heel bijzonder ; we hadden het hele stadion voor ons alleen, dankzij de connecties van Opa, én het was hartje winter, het vroor en het sneeuwde ! De jongens waren helemaal door het dolle, en gingen in voetbaltenue over het veld, het duurde niet lang of de shirts gingen ook uit, en als echte bikkels renden ze rond in de vrieskou, en rolden zelfs nog door de sneeuw. Ikzelf was gekleed in een skibroek en moonboots, zo koud was het. Goh, wat een lol hebben we gehad !

Maar nu waren ze er dus weer, met broer en schoonzus en hun kinderen.
Het was weer hartstikke gezellig, het weer werkte goed mee, en de picknickmand was goed gevuld.

Dit is één van mijn favoriete bomen. En ook mijn favoriete foto van dit moment.Op welk tijdstip van de dag ook, het licht wat de bladeren filteren, of het contrast wat de takken geven, is altijd mooi

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Mijn andere favoriete boom. En kijk die drie daar nou eens staan met die blonde koppies..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Joep en Joost

Photobucket


Kijk nou hoe lief..zulke momenten doet je toch smelten ?

Photobucket

En proost ! Op het weekend alvast !

Photobucket

maandag 9 mei 2011

Kleine Lincy

Een heel lief klein poppetje met heel veel geduld. Het is namelijk niet zo gemakkelijk om een baby'tje goed in een doek te hangen. Lincy liet het allemaal gewoon over zich heen komen. Ze wist waarschijnlijk al wat voor een resultaat het zou geven, en hoe blij haar moeder ermee zou zijn ;>)

Photobucket

Photobucket

Wat een schatje, of niet ?

dinsdag 3 mei 2011

(Foto)blog

Waarom dit ( foto) blog ?
Om er nog een blog bij te maken speelt al een tijdje door mijn hoofd.
Heel veel foto's halen mijn website niet, gewoonweg omdat ik niet alles kan plaatsen. Terwijl ze het echt wel verdienen om een mooi plaatsje te krijgen, en vaak een mooi verhaal te vertellen hebben.

Soms komt er wat op mijn Hyves, Facebook, en heel vaak op mijn persoonlijk blog terecht. ( My life in pictures) Mijn voornaamste doel is nu dan ook om die twee blogs gescheiden te houden.Ook een stuk overzichtelijker!
En daarbij lijkt het me voor de mensen die een fotoshoot bij mij hebben gedaan ook erg leuk om hun foto's op deze manier terug te zien, en te delen met vrienden en familie.
Op deze manier is dat heel gemakkelijk te doen, want onder elk berichtje kun je een media aanklikken om een blogpost van mij door te sturen of te delen.

Dus vanaf vandaag ga ik mijn best doen om hier ook het eea te plaatsen.



Reacties worden, zoals altijd, meer dan gewaardeerd! En omdat ik daar veel vragen over krijg ; je hoeft daar geen Google account voor te hebben. Je schrijft je reactie, kiest voor ' Anoniem' in het uitklapvenster, waarschijnlijk nog even een code over typen, en klaar ! Zet er dan wel even bij wie je bent als je onder Anoniem post ;>)

Stay tuned!

Familieshoot van de Fam.B

Afgelopen vrijdag had ik een fotoshoot met een scrapvriendinnetje en haar gezin. Helemaal enthousiast kwamen ze aan. Hun kleding was met zorg uitgezocht.
Manlief riep dat ie echt niet van die standaard trouwfoto's wou. Goh, jammer.. ;>))

Het weer was prachtig,precies zoals ik het besteld had, want ik had wat mooie sunflare foto's in gedachten.Windig was het wel..en voor degene die onze Co kent..jullie weten hoe ze is met haar haar...maar ook hoe kritisch dat ze nooit mooi op de foto komt.
Nou, die vlieger gaat niet meer op, en dat mag ze ook nooit meer roepen, want ze staat er prachtig op! Net als haar man en kinderen..kijk en geniet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Even een geintje tussendoor..

Photobucket

Puck ; echt, dat kind is een volleerd model!

Photobucket

En Bart met dat lekkere koppie !

Photobucket


Photobucket


Deze is precies zo geworden zoals ik em in gedachten had...! ( Blij! )
Wim en Corine ;

Photobucket

Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket